Erotické masérské salóny poskytují rozkoš zejména mužům, ti mezi klienty pochopitelně převažují, ale existují i výjimky a o slastný prožitek žádají i ženy. Není tedy nikde psáno, že pouze muži mají právo na rozkoš, naopak spíše ženám schází, zvláště v dnešní uspěchané době, citlivý přístup, něha, mazlení, pohlazení a uvolnění z každodenního zápřahu.

žena na posteli

Erotické masáže pro ženy

Masáž prováděná masérkou Veronikou https://mataharisalon.cz/cs/veronika na ženském těle formou „full body“, kdy je do hry zapojena většina nervových receptorů, dokáže rozproudit sexuální energii i tehdy, je-li klientka zasažena chronickým stresem, je přepracovaná, frustrovaná, zablokovaná a strnulá. Tato masérská technika patří k nejoblíbenějším, je to dáno nesmírnou intimitou, zvláště pak tehdy, panuje-li mezi oběma ženami naprostá důvěra.

Svěřit se do péče masérky vyžaduje určitou odvahu, ne každý se dokáže plně otevřít, ovšem jakmile zjistíte, že není důvod k obavám, můžete prožít to, po čem v hloubi svého nitra toužíte, a co vám připadá naprosto přirozené.

lodičky a podprsenka

Ženy jsou obecně citlivější, mají lepší vnitřní cítění, naslouchají lépe svým vlastním potřebám a díky tomu si také mohou celou proceduru lépe užít, možná právě proto jsou také masáže pro ženy její oblíbenou technikou, a cokoli patří k oblíbeným, přináší vždy větší kvalitu, hlubší a delší, procítěný prožitek.

Léčivý prostředek – ženy nevyhledávají ve specializovaných salónech pouze tělesnou rozkoš a psychické uvolnění, zpravidla si uvědomují, že jim doteky zlepšují imunitní systém, lépe prokrvují dolní končetiny, odstraňují blokády krční a bederní páteře a dokonce upravují i zažívání. Erotická masáž je zkrátka víceúčelový prostředek, kdy poskytujete svému tělu a své duši službu, kterou bychom si měli dopřávat denně, a kdy na ni bohužel nezbývá čas, anebo ji nelze očekávat od našeho partnera či partnerky.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup